Operadora de Internet Wifi Valenciana
LLame al: 963 010 205

La Operadora Valenciana de Internet y Móvil PSM WIFI estará presente en la 18 Edición de FIMEL

PSM WIFI estará presente en la 18 Edición de la Feria FIMEL que tiene lugar este fin de semana (del 22 al 24 de Septiembre) en Meliana, acércate a nuestro Stand y podras participar en el sorteo de dos SMARTPHONE y además le facilitaremos un usuario y contraseña para que puedas disponer de internet WIFI en TODA la Feria, además aprovecharte de nuestra OFERTA ESPECIAL de Tarifas de Internet y Móvil.

De nou es preveuen una participació i una assitència importants durant el cap de setmana del 22 al 24 de setembre

REDACCIÓ
Eixint de les Festes Majors de Meliana, que han finalitzat el 14 de setembre, l’Ajuntament de Meliana ja té en marxa tots els preparatius per a l’edició que fa dihuit de la Fira Agrícola i Comercial de Meliana (Fimel), la fira pionera d’estes característiques a l’Horta Nord, que se celebrarà del 22 al 24 de setembre. En la línia de les edicions anteriors, s’esperen una assistència i una participació destacables.Com explica el regidor de Foment Econòmic, Joan Orts, “quan encara no s’ha tancat el termini d’inscripció ja s’han superat els 59 expositors de l’edició anterior, amb una presència important del comerç del municipi i diferents expositors de la comarca que estaran presents per primera volta”.S’està tancant una programació que convide a visitar la fira en qualsevol moment del cap de setmana amb una oferta d’entreteniment, també per a un públic familiar. Així, com a activitats permanents hi haurà un mercat artesanal valencià amb actuacions i activitats periòdiques, l’exposició de fotografia de l’Associació de Comerciants (MAC) o l’exposició sobre l’horta a l’Institut Municipal de Cultura. Hi haurà actuacions musicals de l’Escola de Tabaleters i Dolçainers, de la Banda Juvenil de la Societat Amics de la Música i el concert de tancament de la fira a càrrec Pep Gimeno, Botifarra, acompanyat de la banda de la dita Associació. A més de xarrades, degustació d’orxata, concursos, o exhibicions esportives.

D’altra banda, incidix el responsable de la fira, “Fimel també servirà per a presentar el projecte Meliana Bon Lloc, que serà el protagonista de l’estand municipal. També es presentaran i es projectaran en un acte els diferents reportatges d’esta iniciativa”. Es tracta d’una acció de promoció de la gastronomia i la restauració del municipi per mitjà de sis vídeos que s’estan promocionant per les xarxes socials amb molt bona acceptació. La inauguració de la fira servirà també per a homenatjar diferents persones i entitats, enguany també amb una importància destacada, com ara la quasi centenària Cooperativa Elèctrica de Meliana; Joan Ramon Peris, qui fou el primer secretari general de la Unió de Llauradors, o els comerciants Isabel Martínez i Joaquín Ochoa, propietaris de l’orxateria La Jijonenca de Meliana, un dels establiments tradicionals del poble vinculat a un producte tan de l’horta com és la xufa.

Fimel coincidirà amb la represa, el pròxim diumenge 24 de setembre, del Mercat de la Terra de Roca. Un mercat de productes de l’horta, ecològics i artesanals que, des d’enguany, se celebra de manera periòdica al recinte municipal del Casó al nucli rural de Roca. Així, apunta el regidor “diumenge tenim un atractiu més perquè la gent de la comarca s’acoste a Meliana en una jornada molt completa”.

La importància de Fimel també és reconeguda per les administracions que li donen suport i per la presència de responsables institucionals. Així, l’edició d’enguany de Fimel serà inaugurada per la consellera d’Agricultura, Elena Cebrián, que estarà acompanyada pels directors generals d’Agricultura, Roger Llanes, i de Comerç, Natxo Costa. Per part de la Diputació, hi serà present la vicepresidenta primera, Maria Josep Amigó, i diferents diputats. També estan confirmant l’assistència alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores dels pobles de la comarca de l’Horta Nord.
Com sempre, el recinte de Fimel estarà ubicat als carrers Rei en Jaume i Enric Valor.

Fuente Web Publicación:
http://www.elperiodicodeaqui.com/noticias/Totpunt-perledicio-que-fa-dihuitFimelMeliana/139916
Responder

Últimas publicaciones

C/ Xátiva, 43 Bajo, 46940 Manises
Teléfono: 963 010 205
Web: http://psmwifilowcost.com
Email: info@psmwifilowcost.com
Support
Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better
support
icon
Necesitas Ayuda ?
Close
skype
Skype Chat
skype-phone
Skype Call
menu-icon
Support Ticket